Et standard link giver dig mulighed for at tilføje et link til alt du kan tilgå i din browser. Dette kunne f.eks. være et link der hedder www.dinvirksomhed.dk. Der er ingen grænser, kan du tilgå det i din browser, så kan du også her oprette det som et link.

Felter der skal udfyldes

1. Påkrævet - Et navn på dit link. Dette er den tekst der kommer til at stå på dit link.
  2. Påkrævet - Det egentlige link. Her kan du med fordel kopiere det direkte fra din browser, så undgår du tastefejl.

Demonstrationsvideo

Videoen findes vedhæftet lige her under ⬇️