Et kontaktinfo link giver dine forbindelser mulighed for at downloade din kontaktinformation til din telefon og gemme den i deres telefon, tænk på det som at du står fysisk og giver personen dit telefonnummer. Den eneste forskel er at det er hurtigere og du kan give mere end bare dit telefonnummer på samme tid.


Felter der skal udfyldes


  1. Titel Påkrævet - Et navn på dit link. Dette er den tekst der kommer til at stå på dit link.
  2. Fornavn - Her skriver du det fornavn du ønsker den person der gemmer dig som kontakt skal have i dennes telefonbog. Standard teksten der gemmes i telefon bogen hvis du ikke udfylder noget er "Linkme contact".
  3. Efternavn- Her skriver du det efternavn du ønsker den person der gemmer dig som kontakt skal have i dennes telefonbog. Standard teksten der gemmes i telefon bogen hvis du ikke udfylder noget er "Linkme contact".
  4. Firma navn- Her kan du udfylde navnet på det firma du repræsentere. Udfyldes dette felt ikke, så vises der intet når kontakten gemmes.
  5. Jobtitel - Her kan du udfylde jobtitel. Udfyldes dette felt ikke, så vises der intet når kontakten gemmes.
  6. Telefonnummer - Her udfyldes det telefonnummer du ønskes gemt i telefonbogen som privat.
  7. Telefonnummer - arbejde - Her udfyldes det telefonnummer du ønskes gemt i telefonbogen som arbejde.
  8. Email - Her kan du udfylde én eller flere email adresser som du kan kontaktes på.
  9. URL - Her kan du udfylde én eller flere URL'er. Dette er adresser til hjemmesider som du ønsker skal vises i telefonbogen hos den person der gemmer dig som kontakt. Det kunne f.eks. være dit firmas hjemmeside.
  10. Note - Her kan du udfylde en note der skal vises om dig når din kontakt kigger i deres telefonbog. Det kunne f.eks. være "Preben fra linkme"


Demonstrationsvideo


Videoen findes vedhæftet lige her under ⬇️