Et e-mail link åbner direkte i dine kontakters favorit e-mail program når de klikker på det, klar til at sende dig en mail.

Felter der skal udfyldes

1. Titel Påkrævet - Et navn på dit link. Dette er den tekst der kommer til at stå på dit link.
  2. E-mail Påkrævet  - Her skriver du den e-mail du ønsker skal åbne som "til" adressen når der klikkes på linket. Som standard er det den e-mail du har defineret på din konto. Dog kan du altid ændre den til en anden.

Demonstrationsvideo

Videoen findes vedhæftet lige her under ⬇️