Når du skal oprette nye links på dit digitale visitkort skal det være nemt og hurtigt, det er det med vores "hurtig tilføj" funktion. Med denne funktion kan du tilføje et link på din linkwall lige nøjagtigt der hvor du ønsker.

På den måde skal du ikke bruge tid på at omrokere dine link.

Når du klikker på krydset markeret på billedet bliver link biblioteket åbent og det link du vælger tilføjes på den plads hvor du klikkede.

Demonstrationsvideo

Videoen findes vedhæftet lige her under ⬇️