At forbinde Linkme med Mobile er ganske nemt, faktisk kræver det kun at du har et telefonnummer og en MobilePay konto tilknyttet dette nummer.

For at forbinde skal du gøre følgende:

1. Naviger til "Indstillinger" -> "Integrationer"
  2. Vælg MobilePay
  3. Nu skal du blot udfylde det telefonnummer som din MobilePay konto er tilknyttet.
  4. Klik nu på "Gem integration".
  5. Nu har fået en ny link type i dit link bibliotek, nemlig "MobilePay Betalingslink". Skyd dig at prøv den! Skulle du løbe in i problemer, så tøv ikke med at kontakte supporten! Vi er her for dig!