Bemærk - Pro feature

At forbinde Linkme med Mailchimp tager ikke lang tid, lad os komme i gang!

1. Naviger til "Indstillinger" -> "Integrationer".
  2. Klik på "Mailchimp".
  3. Så skal du logge ind på din Mailchimp konto med de informationer du normalt bruger til at logge ind med der.
  4. Nu skal du finde din "API nøgle".
    1. Klik på dit profilbillede nede i venstre hjørne og klik herefter på "Account".
    2. Klik nu på "Extras" -> "API keys".
    3. Klik nu på knappen "Create a key".
    4. Nu har du i oversigten fået en "API key".
    5. Sæt nu en label ved at klikke på feltet "Label" du vælger selv hvad du skriver men vi anbefaler "Linkme" så kan du nemt finde nøglen igen hvis du ønsker at fjerne den.
    6. Kopier din "Api key" og gå tilbage til Linkme.
    7. Husk altid at opbevare din "API key" sikkert. Og giv den kun til applikationer eller folk du stoler på.
  5. Indsæt nu din "API key" i feltet "Api nøgle".
  6. Så skal du finde dit data center. Dette er noget mere simpelt end at finde din "Api nøgle".
  7. Gå tilbage til Mailchimp og kig oppe i URL'en i din browser. Her står dit datacenter i dette format "https://{Dit data center står her}.admin.mailchimp.com/".
  8. Gå nu tilbage til Linkme og indtast dit data center.
  9. Nu kan du tilføje tags du ønsker som standard skal overføres på kontakter. Bemærk at disse tags kan overskrives på din Mailchimp tilmeldings link.
  10. Klik nu på "Gem integration". Hvis alt er gået vel ser du en grøn besked. Nu har du en ny link type i dit link bibliotek, nemlig "Mailchimp tilmelding" Sidder du fast? Så tøv ikke med at kontakte supporten! Vi er her for dig!