Med en integration fra Linkme til ActiveCampaign får du en ny link type til rådighed, nemlig et ActiveCampaign nyhedsbrev signup felt. Med dette felt kan dine kunder skrive sig op på en contact list i ActiveCampaign som du vælger, du har nemlig helt frit valg mellem alle dine ActiveCampaign lister. Vi anbefaler altid at du bruger double-optin. Men da vi ikke kan styre det fra vores side forbliver det en anbefaling.