At forbinde Linkme med ActiveCampaign tager ikke lang tid, lad os komme i gang!

1. Naviger til "Indstillinger" -> "Integrationer".
  2. Klik på "ActiveCampaign".
  3. Så skal du logge ind på din ActiveCampaign konto med de informationer du normalt bruger til at logge ind med der.
  4. Nu skal du finde din API nøgle
    1. Klik på tandhjulet nede i venstre hjørne.
    2. Klik på "Developer".
    3. Kopier felter "URL" og indsæt det i feltet "ActiveCampaign URL" i Linkme.
    4. Kopier felter "Key" og indsæt det i feltet "API Token" i Linkme.
  5. Klik nu på "Gem integration". Hvis alt er gået vel ser du en grøn besked. Nu har du en ny link type i dit link bibliotek, nemlig "ActiveCampaign tilmelding" Sidder du fast? Så tøv ikke med at kontakte supporten! Vi er her for dig!