Hos Linkme er sikkerhed alfa & omega. Vores højeste prioritet er at din data forbliver sikker - vi er nemlig rigtig beæret over at du har lånt os den. Læs mere omkring hvilke sikkerhedsforanstaltninger du som Linkme bruger har lige herunder.

Sikker SSL forbindelse

Vi bruger en RSA SHA-256 sikker SSL forbindelse for at holde dine data sikker mens du bruger vores service. Dette forhindrer en potentiel hacker i at opsnappe din data mens den er undervejs fra din enhed til vores server og vice versa.

Kryptering på militær niveau

Dit kodeord er krypteret med en krypteringsteknik der også bruges inden for militæret. Dit kodeord er aldrig synligt for Linkme ansatte.

Supportpersonale uddannet i sikkerhed

Vores kolleager i support er uddanet i sikkerhed og service. Vi kommer aldrig til at spørge dig om dit kodeord eller anden sensitiv information.

Din data forlader aldrig EU

Vores serverpark er placeret i Frankfurt Tyskland. Din data kommer aldrig til at forlade EU hverken direkte gennem os, Linkme eller via vores sub-processors.