BEMÆRK. Denne funktionalitet er kun tilgængelig for "Pro" medlemmer.

Kunne du godt tænke dig at gøre din Linkme profil endnu mere personlig ved at oprette dit eget tema? Så er du kommet til det rigtige sted!

1. Klik på "Links" i menuen.
  2. Klik på "Udseende".
  3. Klik på "Opret et nyt tema" i venstre side.
  4. Nu skal du vælge baggrunden på dit tema. Dette kan enten være en fast farve eller et billede.
    1. Farve - Her klikker du blot på den sorte bjælke og så får du en farvevælger op direkte i din browser. Her finder du den farve du ønsker at bruge som baggrund.
    2. Billede - Her kan du vælge mellem alle de billeder der findes på unsplash.com. Du kan bruge feltet til at lave en søgning der matcher det billede du godt kunne tænke dig. Når du har fundet det billede du ønsker at bruge klikker du blot på det.
  5. Nu skal du tage stilling til hvilken font du gerne vil bruge. Her kan du vælge mellem alle de fonts der findes på google fonts. Når du har fundet den font du ønsker at bruge, så klikker du blot på den.
  6. Tekstfarve - her vælger du den farve du gerne vil have på dit navn og på din "Om mig" tekst. Den farve du vælger her er ikke farven på teksten i dine links, den sætter du i næste step.
  7. Baggrundsfarve og tekstfarve på dine links. Dem laver du på præcist samme måde som i step 1 ved at klikke på den sorte bjælke og vælge lige den farve du ønsker.
  8. Så skal du vælge hvilken form du gerne vil have at dit link har. Vælg lige det der passer dig.
  9. Til slut kan du sætte specielle mønstre på dine links hvis du ønsker at give dem en smule mere liv.
  10. Endelig, klik på den grønne knap"Gem og gå tilbage til liste".